LIVOS er ensbetydende med naturlige produkter. Gjennom 40 år har LIVOS satt helse-, miljø- og klimahensyn foran alt annet, samtidig som nye produkter stadig har kommet til. LIVOS-produktene sikrer et godt inneklima fordi de ikke er tilsatt miljøfarlige syntetiske stoffer. Derfor er LIVOS også spesielt velegnet for allergikere.LIVOS er malings- og vedlikeholds-produkter av høy kvalitet – på miljøets og inneklimaets premisser.

Siden starten har produktrekken vokst, og i dag produserer LIVOS olje, trelasur/beis, vann- og oljebasert maling, lakk, vedlikeholdsprodukter, rengjøringsprodukter, spesialprodukter mot sopp og avgassing og mye mer.

LIVOS naturmaling kom til Norge i 1983 gjennom LIVOS Skandinavia. I dag er LIVOS førstevalget for en variert, norsk kundegruppe med høye krav til helse og inneklima; barnehager, skoler, helseinstitusjoner, bedrifter og private kunder.

LIVOS har som eneste produsent hundre prosent av produktinnholdet deklarert på boksene. Hvert enkelt produkt er av høyeste kvalitet, og det er ingen rester av ukjente kjemikalier og syntetiske tilsetningsstoffer i det enkelte produktet. Du kan dermed være helt trygg på at LIVOS-produktene ikke er skadelig for deg eller ditt nærmiljø.

LIVOS har merket mange av sine produkter med «Nøytral». Dette betyr at produktet tilhører LIVOS sin nøytralserie tilpasset allergikere og lukt- og kjemikaliefølsomme. Allergikere som tidligere har måttet avstå fra malingsarbeid på grunn av allergiplager, har ikke opplevd disse plagene når de har benyttet LIVOS-produkter. Er du en av de som ikke kan male selv på grunn av allergi bør du gjøre et forsøk med LIVOS. Det kan være både gøy og sunt å gjøre jobben selv. Som allergiker anbefales det uansett at du tester produktet før du tar fatt på arbeidet.

LIVOS er et godt valg – for et sunt og helsefremmende inneklima, for natur og miljø, og for deg som ønsker produkter av høy kvalitet.